Bedelli askerlik düşünenler dikkat! Zamdan etkilenmek istemeyen o tarihi kaçırmasın

Bedelli askerlik düşünenler dikkat! Zamdan etkilenmek istemeyen o tarihi kaçırmasın
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Bedelli askerlik zamlarından etkilenmek istemeyen o tarihi kaçırmasın...

Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik başvurusu yapacak yükümlülere önemli bir duyuruda bulundu. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren bedelli askerlik ücreti memur aylık katsayısına göre güncellenecek. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine başvurmak isteyenlerin, 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. 

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİNDE GÜNCELLEME 

Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı, Askeralma Kanunu gereğince memur aylık katsayısına bağlı olarak 1 Temmuz 2024 tarihinde güncellenecek. Bu güncelleme, bedelli askerlik ücretinin artabileceği anlamına geliyor. Bu nedenle, mevcut bedel üzerinden başvuru yapmayı düşünenler için son tarih 28 Haziran 2024 olarak belirlendi. 

Milli Savunma Bakanlığı, kamuoyuna yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verildi:  

“Bedelli Askerlik Başvurusu Yapacakların Dikkatine! 

Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bede! tutarı Askeralma Kanunu gereğince 01 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla memur aylık katsayısına göre güncellenecektir. Mevcut bedel tutarı üzerinden bedelli askerlik hizmetine müracaat etmek isteyen yükümlülerin 28 Haziran 2024 tarihine kadar müracaat ve ödeme islemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.