Köfteci Yusuf'tan skandal olaya ilişkin açıklama geldi: Ben garip bir kuşum

Köfteci Yusuf'tan skandal olaya ilişkin açıklama geldi: Ben garip bir kuşum
Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, üretimde domuz eti kullanıldığı tespitlerine dair ilk kez açıklama yaptı. Akkaş, " Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim" dedi.

Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş listesinde yer almasıyla gündeme oturdu. Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, ilk kez konuştu ve suçlamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bize büyük bir haksızlık yapıldı, ortada bir kumpas var" dedi.

SÖZCÜ Medya Grubu’na verdiği demeçte, işine ve çalışanlarına zarar getirecek bir durumun söz konusu olamayacağını belirten Akkaş, "700’ün üzerinde gıda mühendisi ve veterinerle çalışıyoruz, böyle bir şeyi yapmamız mümkün değil" ifadelerini kullandı.

"BEN GARİP BİR KUŞUM, ÇALIŞANLARIMA LEKE SÜRDÜRMEM"

Kendini “garip bir kuş” olarak nitelendiren Yusuf Akkaş, bu süreçte çalışanlarının adını lekelememek için sonuna kadar mücadele edeceğini belirtti. Akkaş, "Kötüler daha zeki olabilir ama iyiler her zaman kazanır" diyerek, yaşanan olayın en kısa zamanda aydınlanmasını beklediğini söyledi.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA: KUMPASIN BİR PARÇASIYIZ

Köfteci Yusuf, Bakanlık tarafından yayımlanan listeye eklenmesi sonrası da bir basın açıklaması yaptı. Şirket, laboratuvar sonuçlarının gerçekleri yansıtmadığını ve kötü niyetli kişilerin müdahalesiyle bu sonucun ortaya çıktığını iddia etti. Açıklamada, bugüne kadar hukuki sürece zarar vermemek adına sessiz kaldıkları ancak gizli evrakların basına sızdırılmasıyla gerçekleri açıklamak zorunda oldukları vurgulandı.

"ANALİZLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Köfteci Yusuf’tan yapılan açıklamada, analizlerin doğru olmadığı ve kötü niyetli kişilerin manipülasyonlarıyla bu durumun yaşandığı belirtildi. Şirket, hukuki sürecin devam ettiğini ve sonuçların en kısa sürede kamuoyuna duyurulacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.