Narin cinayetinde amca Salim Güran'ın eşinin ifadesi: Eşimden şüpheleniyorum

Narin cinayetinde amca Salim Güran'ın eşinin ifadesi: Eşimden şüpheleniyorum
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Amca Salim Güran’ın tutuklanmasının ardından eşi Melek Güran da ifade verdi. Melek Güran, "Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum" ifadelerini kullanıp sadece eşinden şüphelendiğini dile getirdi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız beden bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın DNA’sı, amca Salim Güran’ın aracında bulunmuştu. Salim Güran’ın eşi Melek Güran, savcılıktaki ifadesinde şüphelerinin arttığını dile getirdi.

Güran, “Narin’in kaybolduğu gün boyunca araç eşimdeydi. Zaten Narin 8 yaşında olduğundan, aracı kullanamayacağı aşikar. Bu nedenle eşimden şüphelendim" ifadelerini kullandı.

Eşi hakkında daha fazla bilgi almak için cezaevine bile gittiğini söyleyen Melek Güran, "Salim'e her şeyi anlat dedim, ama beni dinlemedi" diyerek dikkat çekti.

ŞÜPHELİ GÖRÜŞMELER ORTAYA ÇIKTI

NTV'nin haberine göre, Salim Güran’ın tutuklanan 15 yaşındaki işçisi R.A. ile yaptığı bazı telefon görüşmeleri, soruşturma dosyasına girdi. Telefonundaki silinen bazı görüşmeler, adli bilişim çalışmalarıyla kurtarıldı.

Özellikle Narin’in kaybolduğu gün saat 15:15’ten sonra amca Salim Güran ve işçi R.A. arasında geçen beş ayrı görüşme, soruşturmanın kilit noktalarından biri haline geldi. R.A.’ya sorulan görüşmelerden biri ise oldukça dikkat çekti. "Henüz ölmemiş" şeklindeki ifadeler, R.A.’nın savunmasında yer aldı ancak genç işçi, bu konuşmayı hatırlamadığını iddia etti.

SALİM GÜRAN SUÇLAMALARI REDDETTİ

Salim Güran ise bu konuşmaları reddederek, olayın Narin'in ölümüyle bir ilgisi olmadığını savundu. Salim Güran,"Kullandığım trafonun elektriğini kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü R.A.’yı o aleti taşın dibinden alması için aradım. Narin'in ölümüyle bir alakası yoktur" dedi.

MELEK GÜRAN: EŞİMDEN BAŞKA KİMSEDEN ŞÜPHELENMİYORUM

Melek Güran, savcılıkta verdiği ifadede ise eşinden başka kimseden şüphelenmediğini söyledi.  Güran, "Nevzat Bahtiyar ile eşim her zaman birlikte gezerdi. Aralarında bir husumet yoktu. Eşim Narin'e neden böyle bir şey yaptı, gerçekten bilmiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.