Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: Mezarı tekrardan açıldı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: Mezarı tekrardan açıldı
Cinayeti hala aydınlatılamayan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Otopsi için İstanbul’a gönderilen kemik parçaları, bugün yeniden Diyarbakır’da Narin’in mezarına konuldu.

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından 21 Ağustos’ta başlayan arama çalışmaları, 19 gün sonra acı bir sonuçla noktalanmıştı. Cansız bedeni bir dere yatağında çuval içinde bulunan Narin’in yanında, ona ait olduğu düşünülen kaval kemiği ve bazı diğer kemik parçaları da bulunmuştu.

Bu parçalar, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. İncelemelerin tamamlanmasının ardından kemikler Diyarbakır’a geri getirildi ve geniş güvenlik önlemleri altında Tavşantepe Mezarlığı’na nakledildi. Narin’in mezarı açılarak kemikler tekrar defnedildi ve mezar yeniden kapatıldı.

KATİL HALA BULUNAMADI

Narin Güran’ın katili hala meçhul. Türkiye, “Narin’i kim öldürdü?” sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Cinayetle ilgili 12 tutuklu sanığın durumu sürerken, delillerin incelemesi ise devam ediyor. Ancak yapılan tüm araştırmalara rağmen, bu trajik cinayetin faili henüz ortaya çıkarılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.