Narin Güran cinayetinde 9 kişi için tutuklama talebi

Narin Güran cinayetinde 9 kişi için tutuklama talebi
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında 22 şüpheli gözaltına alındı. 9'u tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde ölü bulunan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.

9 LİŞİ İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ 

Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Bu süreçte, dokuz şüpheli tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, üç şüpheli adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı.

"ÇOCUĞU KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK"

Soruşturma kapsamında, 2 Eylül'de tutuklanan ve Narin Güran'ın amcası olan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran’ın, çocuğun cesedini dereye bırakmasını istediği iddia edilmişti. Ayrıca, Salim Güran'ın "Çocuğu kasten öldürmeye iştirak" suçundan tutuklandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.