• USD 33,99
  • EUR 37,87
  • ALTIN 2.822,06
  • BİST100 9.577
  • BTC 57.732

Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri En İyi Haberler sitemizde


Yerel Haber

Adana'nın Sarıçam ilçesindeki orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Yerel Haber

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çıkan ev yangınında anne ve iki çocuğu yaralandı. Yangın iki evi kullanılamaz hale getirdi.

Yerel Haber

Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'ndeki çöplük alanda çıkan yangın, Orman İşletme ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınıyor.

Yerel Haber

Adana'nın Sarıçam ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.

Yerel Haber

Antalya Kaş'ta ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

Yerel Haber

İzmir'in Urla ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler tarafından alevlere müdahale başlatıldı.

Yerel Haber

İstanbul'da Halıcıoğlu'nda seyir halindeki metrobüste yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

Yerel Haber

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde anız yangını çıktı. Rüzgarın da etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

Yerel Haber

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 11. Cadde'de bulunan sünger fabrikasında sebebi henüz tespit edilmeyen bir yangın çıktı.

Güncel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan 33 katlı bir binada büyük bir yangın çıktı. Binanın girişindeki elektrik panosunda başlayan yangın, kısa sürede...

Yerel Haber

Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Yerel Haber

Bursa'nın İznik ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerce, alevlerin söndürülmesi için çalışma başlatıldı.