Avustralya'nın popüler dizisi Home and Away'in eski oyuncusu Jai Evans'ın ölüm haberi, hayranlarını yıktı. . 43 yaşındaki Evans,  Sydney'deki lüks dairesinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Polis, olayla ilgili adli tıp raporunun hazırlanacağını bildirdi.

Evans'ın beklenmedik ölümü, arkadaşları ve meslektaşları arasında büyük üzüntü yarattı. Sosyal medyada paylaşılan mesajlarda, onun enerjik kişiliği ve yardımseverliği övüldü.

Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı! Dilan Polat sözünü bozdu! Kocası Engin Polat'la pozunu paylaştı!

Gençlik

1990'larda Home and Away dizisinde rol alan Evans, daha sonra oyunculuğu bırakıp halkla ilişkiler alanında başarılı bir kariyer yapmıştı. Özellikle Married At First Sight gibi popüler reality show yıldızlarıyla çalışıyordu. Evans, ünlülere verdiği son röportajında, başarılı olmanın sırrının autentik kalmak ve hayranlarla samimi bir ilişki kurmak olduğunu vurgulamıştı.

Evanss

Evans'ın bu beklenmedik ölümü Avustralya eğlence dünyasında derin bir iz bıraktı. Evans'ın arkasında bıraktığı miras, genç yeteneklere ilham kaynağı olmaya devam edecek.

Editör: Rengin Uğur