İl başkanı açıkladı: İYİ Parti'de 41 kişilik istifa dalgası

İl başkanı açıkladı: İYİ Parti'de 41 kişilik istifa dalgası
Şırnak'ta, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ile birlikte 41 kişi partilerinden istifa etti. Sosyal medya hesabından istifasını duyuran İlçi, yaklaşık 2,5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz yıldan bu yana İYİ Parti’de ardı arkası kesilmeyen istifalar dikkat çekiyor. Hem il ve ilçe örgütlerinde, hem de milletvekili düzeyinde birçok istifa yaşandı. Partinin kurucularından Koray Aydın ve önemli görevlerde bulunan bazı isimler de partiden ayrılmıştı.

DİĞER PARTİLERE GEÇİŞLER

İYİ Parti’den istifa eden bağımsız Adana Milletvekili Bilal Bilici ve eski Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem CHP’ye katılırken, İstanbul Milletvekilleri Seyithan İşsiz ve Ahmet Ersagun Yücel AK Parti saflarına geçmişti.

ŞIRNAK'TA YENİDEN İSTİFA

Şırnak’ta yaşanan son istifa dalgası, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi'nin ve 40 partilinin ayrılmasıyla bir kez daha gündeme geldi. İlçi, istifasını sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurdu.

İlçi, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Başkanlığını yaptığım İYİ Parti Şırnak İl Yönetiminden ve İYİ Parti Şırnak İl Disiplin Kurulunda olanlardan toplam 41 kişi istifa etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.