Osaka Üniversitesi tarafından yapılan son araştırmalar, greyfurt kokusunun zayıflama üzerindeki etkilerini ortaya koydu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez'in de bu yöntemi kullanarak kilo verdiği iddia edildi.  

GREYFURT KOKUSUNUN KİLO VERMEYE ETKİSİ 

Osaka Üniversitesi’nin yürüttüğü bilimsel araştırmaya göre, greyfurt kokusunun iştahı azaltıcı etkisi bulunuyor. Araştırmalarda, greyfurt yağının içerdiği aromaların iştahı baskılayabileceği ve dolayısıyla kilo kaybını hızlandırabileceği belirlendi.  

İddiaya göre ünlü sanatçı Jennifer Lopez, kilo verme sürecinde greyfurt yağını günlük rutininin bir parçası haline getirmiş. Lopez’in, çantasında her zaman bulundurduğu greyfurt yağını günde üç kez, her defasında 15 dakika boyunca kokladığı iddia ediliyor. Bu yöntemle iştahını kontrol altında tutan Lopez, kilo verme sürecini destekliyor. 

Greyfurt ve greyfurt suyunun faydaları ve zararları neler? İşte 17 faydası

Yataklardaki sarı lekeleri tek malzemeyle yok edin! Pahalı deterjanlara para dökmeyin: Resmen kendiliğinden geçiyor Yataklardaki sarı lekeleri tek malzemeyle yok edin! Pahalı deterjanlara para dökmeyin: Resmen kendiliğinden geçiyor

Editör: Nesibe Göven Atalay