Kızılcık Şerbeti'ne üç yeni isim birden katılıyor!

Kızılcık Şerbeti'ne üç yeni isim birden katılıyor!
Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nin yarın akşam yayınlanacak 3. sezon açılışına sürpriz isimler dahil oluyor. Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik, dizinin yeni sezonunda izleyiciyle buluşacak.

Yarın başlayacak Kızılcık Şerbeti 3. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi önemli isimlerin yer aldığı kadroya, bu sezon Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik de katılıyor.

1693464

Bozoklu, dizide Sönmez'in (Aliye Uzunatağan) İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri karakterini canlandırırken, Şebnem Dönmez, Giray’ın babası Hüsrev'in eşi üvey anne Heves rolünde izleyici karşısına çıkacak. Fırat Çelik ise güçlü bir yayıncı olan iş adamı Cemal'e hayat verecek.

1717184

Dizide Kıvılcım, Ömer ve Görkem’in birlikte olduklarını öğrenmesinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve bir barda yalnız içmeye başlar. Tam bu esnada karşısına Cemal çıkar ve olaylar farklı bir yöne evrilir. Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı diziyi Ketche yönetiyor.

1615276

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.