Kraliyet ailesinden Prens Harry'e beklenmedik jest: 3 yıllık buzlar eriyor mu?

Kraliyet ailesinden Prens Harry'e beklenmedik jest: 3 yıllık buzlar eriyor mu?
Eşi Meghan Markle ile birlikte kraliyet görevlerinden ayrılarak Amerika’ya taşınan Prens Harry, 40. yaşını kutladı. Kraliyet ailesi tarafından sosyal medyada yapılan doğum günü paylaşımı ise büyük ses getirdi.

İngiltere'deki kraliyet hayatını geride bırakıp ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle, her ne kadar kraliyet ailesinden uzak kalsa da gündemden düşmüyor. Bugün 40 yaşına giren Kral Charles ve Prenses Diana'nın küçük oğlu Prens Harry için kraliyet ailesi sosyal medyada dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Prens Harry’nin ailesiyle arasındaki gerilimin uzun süredir devam ettiği biliniyor. Ancak 2021'den bu yana ilk kez, kraliyet ailesi Harry'nin doğum gününü resmi bir mesajla kutladı.

BUZLAR ERİYOR

Kraliyet ailesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Sussex Dükü'ne bugün çok mutlu bir 40'ıncı doğum günü diliyoruz" ifadesi yer aldı. Aynı mesaj, Prens William ve Prenses Kate’in sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

Doğum gününü Kaliforniya'da Meghan ve iki çocuğu, Prens Archie ve Prenses Lilibet ile kutlayacağı, ardından yakın arkadaşlarıyla bir araya geleceği belirtildi.

HALA GÖRÜŞMÜYORLAR

2020 yılında kraliyet ailesinden ayrılan Harry’nin, kardeşi Prens William ile konuşmadığı ve babası Kral Charles ile soğuk bir ilişki içinde olduğu biliniyor. Harry, geçtiğimiz şubat ayında kanser teşhisi konulan babasını görmek için İngiltere’ye gitmiş, ancak bu ziyaret yalnızca 45 dakika sürmüştü ve William ile hiç görüşmemişti.

Mayıs ayında, Invictus Oyunları'nın onuncu yılını kutlamak için Londra’ya dönen Harry, St. Paul Katedrali'nde düzenlenen bir ayine katılmış, fakat kardeşi ve babasıyla görüşmemişti.

Ağustos ayında amcası Lord Fellowes’un cenazesi için İngiltere’ye kısa bir ziyaret daha yapan Harry, annesi Prenses Diana’nın atalarının evi olan Althorp'ta kalmıştı. Ancak burada da Prens William ile herhangi bir etkileşimde bulunmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.