Altın Koza Film Festivali'nde ödüller, Demet Akbağ ve Uğur Polat'a verildi

Altın Koza Film Festivali'nde ödüller, Demet Akbağ ve Uğur Polat'a verildi
31. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde Onur Ödülleri, Türk sinemasının usta oyuncuları Demet Akbağ ve Uğur Polat'a takdim edildi. Tören, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ev sahipliğinde coşkulu anlara sahne oldu.

Adana’da bu yıl 31'incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, sanat dünyasının önemli isimlerini ağırlayarak bir kez daha büyük bir coşkuyla kutlandı. Festival kapsamında düzenlenen Onur Ödülleri gecesi, bir alışveriş merkezinin gösteri merkezinde yapıldı ve gecenin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ceyda Düvenci üstlendi.

Festivalin en prestijli ödülleri arasında yer alan Onur Ödülleri, bu yıl Türk sinemasının iki önemli ismi, Demet Akbağ ve Uğur Polat’a verildi. Ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın elinden alan Akbağ, törende izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Uğur Polat ise ödülünü Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyesi Mehmet Aslantuğ'dan aldı.

Törende konuşan Zeydan Karalar, festivalin her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü belirterek, Altın Koza’nın Türkiye’de bir marka haline geldiğini ve artık Avrupa'da da adından söz ettirdiğini söyledi. Karalar, Türk sinemasının yerli yapımlarının, cüzi bütçelerle dahi uluslararası arenada başarı elde ettiğini vurguladı.

DEMET AKBAĞ'DAN SÜRPRİZ PERFORMANS

Ödül töreni sırasında Demet Akbağ, seyirciler arasında yer alan yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu’nu sahneye davet etti. Müftüoğlu'nun isteği üzerine Akbağ, merhum sanatçı Özay Gönlüm'ün ünlü taklidini yaparak seyircileri güldürdü. Ayrıca, Akbağ "Neredesin Firuze" filminde söylediği "Ya evde yoksan" şarkısına sahnede eşlik ederek geceye renk kattı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.