'Chaplin' oyunu Zorlu PSM'de sahnelenecek!

'Chaplin' oyunu Zorlu PSM'de sahnelenecek!
Charlie Chaplin'in hayat hikayesini tiyatro sahnesine taşıyan "Chaplin" oyunu, 14 Ekim’de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahne’de izleyiciyle buluşacak. Aksel Bonfil’in kaleminden çıkan, yapımın yönetmenliğini Saim Güveloğlu üstleniyor.

"Chaplin" adlı tiyatro oyunu, 14 Ekim'de Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahne'de seyirci karşısına çıkacak. Fransa merkezli "The Chaplin Office" tarafından varislerinin onayıyla hazırlanan ve tiyatro formatına uyarlanan bu eserde, ünlü komedyenin yoksul Londra sokaklarından Hollywood'un zirvesine yükselişini izleme fırsatı bulacaksınız.

Özgür Daniel Foster, Aybüke Pusat, Şebnem Dönmez gibi yetenekli isimlerin sahne aldığı oyunda, Charlie Chaplin’in yalnızca komedi dehası değil, aynı zamanda özel hayatındaki çalkantılar ve politik duruşu da gözler önüne seriliyor.

Kostüm ve dekorlarıyla izleyicilere dönemin ruhunu hissettiren "Chaplin", hem güldüren hem de düşündüren bir hikâyeyi sahneye taşıyor. Londra’nın arka sokaklarından Hollywood’a uzanan bu yolculuk, izleyenlere bambaşka bir tiyatro deneyimi yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.