Gladyatör efsanesi geri dönüyor: Yönetmenden bir film sinyali daha!

Gladyatör efsanesi geri dönüyor: Yönetmenden bir film sinyali daha!
Oscar'da ‘En İyi Film’ dahil 5 ödül kazanan 2000 yapımı Gladyatör filmi, Ridley Scott imzasıyla yeniden beyazperdeye dönüyor. Usta yönetmen, film daha vizyona girmeden yeni bir film mesajı verdi.

Ünlü oyuncu Paul Mescal'ın başrolde yer aldığı yeni Gladyatör filminde, Denzel Washington, Barry Keoghan ve Joseph Quinn gibi yıldızlar da yer alacak. Ancak Russell Crowe, bu yeni macerada bulunmayacak. Mescal’ın canlandırdığı Lucius karakteri, hikayeyi farklı bir boyuta taşıyacak.

qgtajamwzfjhpv9wu16xzlgxsm6uvhjy.jpg

ÜÇÜNCÜ FİLM GELEBİLİR Mİ?

Ridley Scott, Gladyatör 2 daha vizyona girmeden üçüncü bir film için hazırlıklara başladığını da açıkladı. Usta yönetmen Fransa'nın Premiere dergisine yaptığı açıklamada, “Gladyatör 3 fikri üzerine çalışmaya başladım bile. Cidden! Fitili ateşledim” ifadelerini kullanarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Scott, Gladyatör 2 için yaptığı açıklamalarda, “Filmin sonu, tıpkı Michael Corleone'nin istemediği bir işte çalışmaya zorlandığı The Godfather’ı andırıyor. Sonraki film, kendi yolunu arayan ve olduğu yerde kalmak istemeyen bir adamın hikâyesini anlatacak.” diye belirtti. Gladyatör efsanesi, bu kez daha derin bir içsel yolculukla seyirci karşısına çıkacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.