Haluk Levent, İstanbul Kültür Yolu Festivali'nde sahne aldı

Haluk Levent, İstanbul Kültür Yolu Festivali'nde sahne aldı
Ünlü şarkıcı Haluk Levent, İstanbul Kültür Yolu Festivali kapsamında Ümraniye Millet Bahçesi'nde konser verdi. Levent, konsere gelenlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali, Haluk Levent'in hayranlarıyla buluşmasına sahne oldu. Ümraniye Millet Bahçesi'nde gerçekleşen konserde, Levent, izleyicilerine samimi bir selam gönderdi.

"BU GENÇLER KONSERE NASIL GELECEK"

Levent, konser sırasında "Konserlerde biz merkezi olmasına dikkat ediyoruz. Birçok şehirde biz Kültür Yolu Festivali konserleri yaptık. Kimi konserlerde evden çıkıyorsun, terlikle eşofmanınla direkt konser alanındasın. Burada metro falan yok. 'Bu gençler konsere nasıl gelecek?' dedim ama herkes burada. Çok sağ olun" şeklinde duygularını paylaştı.

Konserde, Haluk Levent'in "Elfida", "Deniz Üstü Köpürür", "Estarabim", "Yollarda Bulurum Seni", "Ankara", "Kaçış", "Anlasana" ve "Dağlar" gibi sevilen parçaları dinleyicilerle buluştu.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanatçı ayrıca geleneksel bir zeybek gösterisi de sergiledi.

FESTİVAL PROGRAMI

İstanbul Kültür Yolu Festivali, Haluk Levent'in konseriyle devam ederken, yarın Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Açık Hava Sahnesi'nde İmera ve Ekin Uzunlar, Galataport Saat Kulesi Meydanı'nda Can Bonomo, Ümraniye Millet Bahçesi'nde ise Ferhat Göçer sahne alacak.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.