Iron Maiden'ın efsane ismi Paul Di'Anno'ya veda: 66 yaşında hayatını kaybetti

Iron Maiden'ın efsane ismi Paul Di'Anno'ya veda: 66 yaşında hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü heavy metal grubu Iron Maiden'ın Iron Maiden’ın efsanevi eski solisti Paul Di'Anno, 66 yaşında hayata veda etti. Di'Anno'nun ölüm nedeni henüz bilinmezken, eski grup arkadaşları taziye mesajı yayımladı.

Heavy metal grubu Iron Maiden’ın ilk solisti Paul Di'Anno, grup ile 1981 yılına kadar sahneleri kasıp kavurduktan sonra yerini Bruce Dickinson'a bırakmıştı. Di'Anno, İngiltere'nin Salisbury kentindeki evinde 66 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere'nin Salisbury kentindeki evinde ölü bulunan Di'Anno’nun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

gabkqs1wsaamhgj-001.jpeg

AİLESİ VE PLAK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Paul Di'Anno'nun vefatı, plak şirketi Conquest Music tarafından doğrulandı. Yapılan açıklamada, "Ailesi adına, Conquest Music olarak Paul Andrews’un, bilinen sahne adıyla Paul Di'Anno'nun vefatını üzülerek duyuruyoruz" denildi. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü sanatçı, sahneye tekerlekli sandalye ile çıkmak zorunda kalıyordu.

gabeuphwyaaoij6.jpeg

ESKİ GRUP ARKADAŞLARINDAN TAZİYE MESAJI

Iron Maiden'ın eski üyeleri, Di'Anno'nun kaybıyla ilgili sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı:
“Paul’un Iron Maiden’a katkısı çok büyüktü ve bizi, neredeyse elli yıldır izlediğimiz yola çıkardı. Grup adına, Rod, Andy ve tüm Iron Maiden ekibi olarak Paul’un ailesine ve yakın dostlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz. Huzur içinde yat, Paul.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.