Şişli Plak Festivali yoğun ilgiyle başladı

Şişli Plak Festivali yoğun ilgiyle başladı
İstanbul'da düzenlenen Şişli Plak Festivali, Feriköy'de müzikseverleri bir araya getirirken, söyleşiler ve konserlerle renkli anlar yaşattı.

İstanbul'un Şişli ilçesinde düzenlenen 4. Şişli Plak Festivali, Feriköy Organik Pazarı otoparkında başladı. Müzikseverler ilk günden festivale büyük ilgi gösterirken, söyleşiler, imza etkinlikleri ve plak mezatları ile festival renkli anlara sahne oldu.

Festivalin açılış gününde Gaye Su Akyol ve Miskinler sahne alarak, müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı. Festivalde ayrıca plakseverler ve sanatçılar bir araya gelerek, müzik ve plak kültürü üzerine sohbetler gerçekleştirdi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan da festival alanını ziyaret etti. Plakçılar ve plakseverlerle buluşan Şahan, yaptığı açıklamada, “Bu yıl festivalimizi Kadıköy Belediyesi ile ortak düzenliyoruz. İki yaka plakla buluşuyor. Sanatçılar, söyleşiler ve İstanbul’un farklı noktalarından gelen plakçılarla geniş ve derin bir içerik sunuyoruz” dedi. Festivalde, kısa süre önce hayatını kaybeden gazeteci ve müzik yazarı Tolga Akyıldız da anılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.