Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti!
TV8'in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğini noktaladıktan sonra Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftin bir süredir evleneceği konuşuluyordu. Altunkaya tatil öncesi alışverişte görüntülendi. Ünlü ismin tektaşı dikkatlerden kaçmadı.

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ve birçok başarılı projye imza atan Acun Ilıcalı özel hayatıyla da oldukça dikkat çekiyor. Yaklaşık 3 yıldır Çağla Altunkaya  ile aşk yaşayan Ilıcalı, ilişkisini gözlerden uzak yaşıyor.  Geçtiğimiz haftalarda ünlü çiftin ilişkilerini evlilikle taçlandıracağına dair haberler magazin basınında genişçe yer almıştı.

Ilıcalıı-1

Çağla Altunkaya, dün bir alışveriş merkesinde görüntülendi. Altunkaya, muhabirleri ufak bir Avrupa seyahatine çıkacaklarını ve eksiklerini almaya geldiğini dile getirdi.

Acun

DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Oldukça neşeli görülen Çağla Altunkaya'nın tektaşı da dikkatlerden kaçmadı. Bu yaz nikah masasına oturulacağı konuşulan Altunkaya'nın yüzüğünün değerinin ise tam tamına 5 milyon TL olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.