Afişte bir tek o yoktu! Kızılcık Şerbeti oyuncusu bakın ne yaptı!

Afişte bir tek o yoktu! Kızılcık Şerbeti oyuncusu bakın ne yaptı!
Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişi yayınlandı.  Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişinde Mustafa karakterine hayat veren Emrah Altıntoprak'ın yer almaması tepkiyle karşılandı. Bunun üzerine Kızılcık Şerbeti oyuncusu da photoshop yaparak afişe kendisini ekledi.

Seküler ve muhafazakar ailelerin çatışmasını izlediğimiz Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon 1. bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak. Dizinin yayınlanmasına günler kala yeni sezon afişi de yayınlandı.  Fenomen dizinin afişinde Ünal ailesinin büyük oğlu Mustafa'nın yer almaması ise tepkiyle karşılandı.

Kullanıcılar "Nilay bile var Mustafa nerede?" , "Gariban Mustafa'yı sığdıramadınız." yorumlarında bulundu.  Afişin gündem olmasının ardından da Emrah Altıntoprak'tan bir hamle geldi.

Şerbett

PAYLAŞIMIYLA GÜNDEM OLDU

Kızılcık Şerbeti'nin afişinde gözler Mustafa'yı arayınca karaktere hayat veren Emrah Altıntoprak da photoshopla kendisini afişe yerleştirdi. Bu hareketiyle de sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Birçok kişi Emrah Altıntoprak'a destek verdi.

Kızılcıkk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.