"Annem ablamı erkek arkadaşıma vermiş" demişti! Bahar Candan geri adım attı!

"Annem ablamı erkek arkadaşıma vermiş" demişti! Bahar Candan geri adım attı!
Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler cezaevinden tahliye olduktan bir süre sonra ikilinin arası açıldı. Bahar, önce "Annem ablamı erkek arkadaşıma vermiş" diyerek paylaşım yaptı ardından özür diledi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz yıl kasım ayında dolandırıcılık suçuyla cezaevine giren geçtiğimiz ve geçen ay tahliye olan Bahar Candan ve ablası Nihal Candan'ın arası açıldı. Bahar Candan cezaevinde kendisine büyük destek gösteren ablası hakkında şoke eden suçlamalarda bulundu.

Bahar Candan sosyal medya hesabında ablası Nihal Candan ile kendisinin eski sevgilisinin beraber olduğunu iddia etti. Candan "Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum olarak baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Psikolojim zaten bozuk." dedi.

xadsf.jpg

Eski sevgilisi ve ablasının aynı odada kaldığını ileri süren Candan, diğer paylaşımında ise, 'Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım, ruhen çöküşteyim bana yardım edin" dedi.

Cezaevinden çıktıktan sonra "Ne kadar dejenere olsam da eğitimli, iyi bir aileden geliyorum. Özüme döndüm" diyen Candan bu sefer de geri adım atarak özür diledi.

eliticmx.jpg

Öte yandan Bahar Candan yaşadıkları yüzünden psikolojik sorunları olduğunu da söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.