Hazal Subaşı ile aşk yaşayan Oğuzhan Koç hakkında şoke eden sözler! "Evliyken görüştüğün..."

Hazal Subaşı ile aşk yaşayan Oğuzhan Koç hakkında şoke eden sözler! "Evliyken görüştüğün..."
Oyuncu Hazal Subaşı aşkını ilan eden Oğuzhan Koç hakkında ortaya atılan iddia magazin basınında adeta bomba etkisi yarattı. Didem Delen, Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir ile evliyken bir kadınla görüştüğünü ve şu anda o kadınla birlikte olduğunu iddia etti.

2022 yılında Demet Özdemir ile evlenen ve bir yıl sonra boşanan Oğuzhan Koç aradığı aşkı Hazal Subaşı'da buldu. Yeni bir aşka yelken açan çift, aşkılarını sosyal medyadan paylaşarak duyurdu.

ask.jpg

Söylemezsem Olmaz programında yorumcu koltuğunda oturan Didem Delen, Oğuzhan Koç hakkında bazı iddialarda bulundu.

dmef.jpg

Delen, "Bakalım kaç hafta pardon kaç saat sürecek? Çünkü onun zaten görüştüğü birisi var uzun zamandır hatta bu görüştüğü kişiyle Demet Özdemir ile evliyken de görüşüyordu. Hatta adres vereyim Oğuzhan izlersen Bahçeşehir'de oturan kız arkadaşın var ya hani... Senin sürekli görüştüğün bir türlü vazgeçemediğin" dedi.

Delen sözlerini "Kopamadığın kız arkadaşın var ya kulede oturuyor. O kızdan bir şekilde vazgeçemiyor evliyken de görüşüyordu. Kopamıyor ama ünlü bir kadınla da ilişki yaşayıp ünsüz biriyle de olamaz. Hazal ile devam eden bir reklam sürecine girdi" diyerek noktaladı.

hazall.jpg

SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

Öte yandan Hazal Subaşı da Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşıyordu. Hazal Subaşı'na ayrılık nedeni sorulunca 'Konuşarak ayrıldık arkadaşız. Genel şeyler, iş stresi, zamansızlık...' diyerek yanıt vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.