Herkes teker teker dönmüştü! Yüsra Geyik de Arka Sokaklar'a dönecek mi?

Herkes teker teker dönmüştü! Yüsra Geyik de Arka Sokaklar'a dönecek mi?
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar 19. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide 15 sezon boyunca Hüsnü Çoban'ın kızı 'Zeliş' karakterine hayat veren Yüsra Geyik'in projeye geri dönüp dönmeyeceği de merak konusuydu. Ünlü isim o soruya cevap verdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin yer aldığı ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni sezonda da ekranlarda yer alacak.

Toplamda 18 sezon yayınlan ve bir dönem ara verilen diziden birçok isim önce ayrılmış daha sonra geri dönmüştü. Diziden ayrılan isimlerden biri olan Yüsra Geyik'in projeye geri dönüp dönmeyeceği de uzun süredir merak konusu oldu.

33333

Dizide Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Komiser'in kızı Zeliş'e hayat veren Yüsra Geyik diziye geri dönüp dönmeyeceği sorusuna açıkça cevap verdi.

Ünlü oyuncu, '"Arka Sokaklar'a herkes girebilir herkes çıkabilir. 15 sezon aynı ekiple çalıştığım için hepsiyle 'ne zaman geri dönersin' şeklinde konuşuyoruz ama şu an başka bir işteyim zaten. Öyle bir şey şu anda mümkün değil ama orası evimiz gibi artık" diyerek son noktayı koydu.

11111-4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.