Kızı Dilan Çıtak'ın uçak kavgası İbrahim Tatlıses'e soruldu! Yanıtını ise herkesi şoke etti!

Kızı Dilan Çıtak'ın uçak kavgası İbrahim Tatlıses'e soruldu! Yanıtını ise herkesi şoke etti!
Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kedisi için kendisini uyaran kabin memuru ile kavga etti. Çıtak'ın uçakta yaşadığı sorun, küs olduğu İbrahim Tatlıses'e soruldu.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, THY uçağı ile Bodrum'dan İstanbul'a dönerken kedisini pusetinden çıkarıp kucağına aldı. Kabin görevlisi kendisini uyarınca da ikili arasında tartışma yaşandı.

tatlisesss.jpg

Dilan Çıtak Tatlıses'in, tartışma sırasında "Lenslerini oydurtma bana" diye bağırdığı kabin görevlisinin üzerine yürüdüğü görüldü. Öte yandan sonradan apronda polis memuruyla da tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Uçak İstanbul'a indiğinde ise iki taraf da polis eşliğinde karakola gidip birbirlerinden şikayetçi oldu. Ardından Dilan Çıtak Tatlıses, THY'nin kara listesine alındı.

dskama.jpg

TEPKİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Tüm bu yaşananlar bir süredir küs olduğu babası İbrahim Tatlıses'e soruldu. Dilan Çıtak'ın kavgasını duyan Tatlıses önce 'susma işareti' yaptı sonra tam cevap verecekken araya yanındakiler girdi. Daha sonra ise bu olay hakkında 'bunu daha sonra başka bir gündemde konuşsak' denildi.

ibo.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.