Kızılcık Şerbeti'nin "Nilay"ı Feyza Civelek muhteşem manzaralı evini gezdirdi! Odasını görenler şaştı kaldı!

Kızılcık Şerbeti'nin
Show TV ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karekterini canlandıran Feyza Civelek,  dizinin senaristi olan annesiyle birlikte yaşadığı evinin kapılarını magazincilere açtı. Odasını görenler şaştı kaldı.

Kızılcık Şerbeti'nin sevilen isimlerinden olan Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'in her hareketi adeta olay yaratıyor. Son olarak pjaj tarzı ile dikkat çeken Feyza Civelek son olarak senarist annesiyle yaşadığı evi gezdirdi. Feyza Civelek'in odası görenleri hayli şaşırttı.

Gerek oyunculuğu gerekse özel hayatıyla gündemden düşmeyen Feyza Civelek rol aldığı dizide senarist olan annesi Melek Civelek ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını Show TV'ye açtı. Evinin her odasını gezdiren Civelek, "Benim çok zevk sahibi olduğumu söylerler o yüzden ben karar veriyorum annem bana seçenek sunuyor" dedi 

ÇEYİZ SANDIĞINI DA GÖSTERDİ

Salondaki yemek masasının şık görünümü de gözlerden kaçmadı. Başarılı oyuncu hem annesinin hem de kendisinin olan çeyiz sandığını da gösterdi.

Oyuncunun küçük ve koleksiyon dolu odası da dikkat çekti. Üst üste yığılmış çantalarla dolu dolabı görenler "Bir kıyafet odası olsaydı bari o kadar para kazanıyor" yorumlarında bulundu.

İşte Civelek'in detaylarla dolu evi...,

1-43322-15566644

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.