Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu için geri sayım başladı: Ne zaman ekranlarda olacak?

Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu için geri sayım başladı: Ne zaman ekranlarda olacak?
Show TV’nin büyük ilgi gören dizisi Kızılcık Şerbetinin üçüncü sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Üçüncü sezon çekimlerinin 28 Ağustos Çarşamba günü başlaması planlanıyor.

Üçüncü sezonda kadrosuna yeni isimler yer alacak olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni  sezon çekimleri başlıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 28 Ağustos Çarşamba günü çekimlerine başlanacak olan dizinin 13 Eylül ya da 20 Eylül’de 3. Sezonu açması planlanıyor.

Ketche’nin yönettiği, Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin 67. Bölümü büyük ses getiren sezon finaliyle başlayacak. Balkondan düşen Görkem’le ilgili sır aileyi şoke ederken tek tek karakterlerin hikayesi seyirciye büyük tansiyon yaşatacak ve olaylar bir aylık zaman atlamasıyla devam edecek.

Yeni sezonda kadroya katılacak isimler merakla bekleniyor. Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın teyzesinin kızı Meri rolüyle, Fırat Çelik Kıvılcım’ın hayatına giren Cemal karakteriyle ve Şebnem Dönmez ise Giray’ın üvey annesi Heves rolüyle dizinin dinamiklerini değiştirecek. Ayrıca, Servet Pandur ve Batuhan Yüzgüleç de ilerleyen bölümlerde seyirciyle buluşacak yeni isimler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.