Serbest bırakılan Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun ilk işi bakın ne oldu?

Serbest bırakılan Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun ilk işi bakın ne oldu?
Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun tahliye partisinde öpüştükleri anlar tepki çekmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatarak Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına aldı. Adli kontrol şartıyla serbest kalan kardeşler bakın ilk olarak ne yaptı!

Fenomen Dilan Polat tahliyesinin ardından sosyal medya paylaşımlarına kaldıkları yerden devam ettiler. Son Sıla Doğu ve Dilan Polat kardeşler yakın dostlarıyla birlikte tahliye kutlaması yaptı.

polfr.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine ilişkin haklarında resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için gözaltı kararı verildi.

dilann.jpg

Soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat ve Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Hakim, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü şeklinde adli kontrol kararı verdi.

dikad.jpg

Öte yandan Sıla Doğu tepkilerden ardından “Dilan kardeşim, onun ayaklarının altını bile öpüyorum. Yorumlar bizi üzdü. Ama görüntü toplumu rahatsız ettiyse, özür diliyorum" demişti.

Denetimli olarak serbest bırakılan Sıla Doğu ve Dilan Polat hesaplarını gizliye aldı.

polattdg.jpg

polatt.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.