Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk dünyaevine girdi

Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk dünyaevine girdi
Oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun bir süredir beraber olduğu tasarımcı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi.

Rol aldığı dizilerde başarılı performansıyla öne çıkan oyuncu Tolga Sarıtaş, 5 yıldır beraber olduğu Zeynep Mayruk ile Alaçatı’da evlendi. Dün gerçekleşen törene birçok ünlü isim katılarak çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yeni Prsfretoje

Sarıtaş'ın şahitliğini Ömer Durak, Genco Ozak ve Sedat Demirtopuz, Zeynep Mayruk'un şahitliğini ise Selin Sarper, Begüm Ertuğrul, Berçin Mayruk üstlendi.

Yeni Projefgdffdgfdg

Nikah töreninde Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un mutluluklarına ortak olan isimler arasında, başta aileleri ve yakın arkadaşları olmak üzere, birçok tanınmış isim yer aldı.

Törene katılan ünlü isimler arasında Engin Akyürek, Sarp Akkaya ve eşi Sinem Akkaya, oyuncu Özgür Çevik ve eşi Hatice Kartoğlu, genç oyuncu Alina Boz ve sevgilisi Umut Evirgen, Melis Birkan ve nişanlısı Aras Aydın, ünlü oyuncu Hatice Şendil ve eşi yapımcı Burak Sağyaşar, Banu Savcı ve ünlü yapımcı Timur Savcı, yapımcılar İnci Gündoğdu ve Ali Gündoğdu, yönetmen Yağız Alp Akaydın ve yapımcı Hanzade Durmuş gibi isimler bulunuyordu.

Yeni Prfgfhtyoje

‘GELENEKLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK’

Nikah sonrası basın mensuplarıyla konuşan çiftten Zeynep Mayruk "Ben bu zamana kadar sakindim ama Tolga beni evden almaya gelince çok heyecanlandım" dedi.

Yeni Projesfgdfgdg-1

Gelin alma töreninde davul çalarak oynayan Sarıtaş ise "Geleneklerimizi yerine getirdik. Yuva kurmaya karara verdik, sevdiklerimizi de aramızda görünce her şey tadından yenmez oldu. Bugünü hep beraber kutlayacağız. Çok mutluyuz. Hemen balayı yapmayacağız. Zeynep yoğun olduğu için Ayvalık'ta kısa bir tatil yapacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.