Ünlü çiftin kızı soyadını sildirme kararı almıştı: Brad Pitt'in tepkisi nasıl oldu?

Ünlü çiftin kızı soyadını sildirme kararı almıştı: Brad Pitt'in tepkisi nasıl oldu?
Ünlü aktör Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie'den olan kızı Shiloh, babasının soyadını silmek için mahkemeye başvurduktan sonra Brad Pitt'in duyguları açığa çıktı. Kızının bu kararı karşısında derin üzüntü içinde olduğu belirtildi ve "çocuklarını kaybettiğini" hissettiği ifade edildi.

Miraval Şatosu şaraphanesinin mülkiyetiyle ilgili finansal hukuk mücadeleleriyle uğraşan eski çift, son olarak "şiddet iddialarıyla" gündeme gelmişti.

Jolie, 2016'da bir uçak yolculuğunda Pitt'in kendisine ve bir çocuğuna şiddet uyguladığını iddia etmiş ve bu olay boşanmalarına yol açmıştı.

48 yaşındaki Jolie, fiziksel şiddetin 2016'daki uçak olayından "çok daha önce" başladığını iddia etmişti.

Yeni Proje-1

KIZI 18 YAŞINDA DAVA AÇTI

Ardından çiftin kızları Shiloh, babasının soyadını silmek için mahkemeye başvurdu. 18 yaşına giren Shiloh, babası Brad Pitt'in soyadını kullanmak istemediğini belirterek sadece Shiloh Jolie ismini kullanmak istediğini ifade etti.

BRAD PİTT ÇOK ÜZGÜN

People dergisine konuşan kaynaklar, "Shiloh soyadını sildirmek istediği için Brad çok üzgün. Shiloh doğduğunda, hayatında hiç o kadar mutlu olmamıştı" dedi. "Her zaman bir kız çocuğu istiyordu. Çocuklarını kaybettiğini bilmek elbette Brad için kolay değil. Çocuklarını seviyor ve onları özlüyor. Çok üzücü" ifadelerine yer verildi.

Bir başka kaynak ise "Hala tüm çocuklarını çok seviyor. Tüm bu süreç tüm aile için çok zor oldu" dedi. Çiftin diğer kızları Zahara ve Vivienne de, babalarının soyadını fiilen kullanmamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.