Yeni metres mi geldi? Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun yeni sevgilisi hakkında bomba iddia!

Yeni metres mi geldi? Kızılcık Şerbeti'nde Apo'nun yeni sevgilisi hakkında bomba iddia!
Show TV ekranlarında yayınlanan ve bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan Kızılcık Şerbeti'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Şebnem Bozoklu'nun hayat verdiği Meryem karakterinin Apo'nun yeni sevgilisi olacağı ileri sürüldü.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 3. sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda yer alacak. Heyecanla beklenen yeni sezonda diziye dahil olan yeni karakterler tüm dengeleri değiştirdi. Yeni sezonda Alev, Rüzgar, Umut ve Çimen kadrodan ayrılırken, Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu.

Meryem

Öne çıkan yeni karakterlerden biri de Şebnem Bozoklu'nun hayat verdiği Meryem karakteri oldu. Alev'in ölümünün ardından Meryem, Kıvılcım'ın kuzeni olarak evdeki yerini aldı. Bu gelişmelerin ardından sosyal medyada birçok kullanıcı Meryem'in Apo'nun yeni metresi olacağını belirtti. Bazı kullanıcılar ise Meryem'in Ömer'le birlikte olacağını, Kıvılcım'la kuzeninin çatışmasını izleyeceğimizi söyledi.

ŞebnemYorumm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.