Yılın düğününe Ebru Gündeş kocasıyla el ele geldi! Gözler Hadise'yi ararken paylaşım gecikmedi!

Yılın düğününe Ebru Gündeş kocasıyla el ele geldi! Gözler Hadise'yi ararken paylaşım gecikmedi!
Dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen görkemli bir törenle Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya dünyaevine girdi. Düğünde adeta ünlüler geçidi yaşandı. Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir ile el ele düğün alanına giriş yaptı.  Gecede gözler Hadise'yi de aradı. Hadise kısa süre sonra sosyal medya hesabından düğüne katılamadığını paylaştı.

Dün akşam düzenlenen ve kısa süre içirisinde magazin gündeminde zirveye yerleşen Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya’nın düğününe ünlü akını yaşandı. Özellikle gecede eski dostlar Ebru Gündeş ve Hadise'nin olup olmayacağı merak ediliyordu. Bir dönem yakın dost olan ikiliden Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Ve o iddiaların ardından ikili bir daha aslı yan yana gelmedi.

Düğğünnn

Ebru Gündeş ve eşi Murat Özdemir Esma Sultan Yalısı'na el ele geldi. Gündeş ve yeni eşi herhangi bir açıklama yapmadan düğün alanına geçti. Düğüne katılmadığı anlaşılan Hadise'den de düğüne dair bir paylaşım geldi. Hadise Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla'nın bir karesini paylaşarak "Yanınızda olmayı çok isterdim. Ömür boyu mutluluklar sizi seviyorum" dedi.

HadiseeeeSosyal medyada ise "Ebru - Hadise karşılaşması çok isterdim", "Düğüne renk gelirdi bu karşılaşmadan sonra", "Ebru o var mı diye sormuş mudur" yorumları yapıldı.

Paylaşımm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.