Narin Güran cinayetinde 8 kişi daha tutuklandı: Aralarında annesi ve ağabeyi de var

Narin Güran cinayetinde 8 kişi daha tutuklandı: Aralarında annesi ve ağabeyi de var
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni tutuklamalar yapıldı. Aralarında Narin’in annesi ve ağabeyinin de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10’a çıktı.

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma hızla devam ediyor.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, ifade işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 şüpheliden anne Yüksel Güran (44) ve ağabeyi Enes Güran’ın (18), amcası Fuat Güran (42), kuzeni Muhammed Kaya, yengesi Maşallah Güran (46) ile kızı Birsen Güran, (19), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı. 15 yaşından küçük olan diğer işçisi R.A. ise 15 yaşını doldurmadığı gerekçesiyle adli kontrolle serbest bırakıldı.

Thumbs B C 7A02Ca3A76F5Ad7E270104172Dbdd33C

AİLE ÜYELERİ VE ÇEVRESİ GÖZALTINDA

Tutuklanan zanlıların yanı sıra 15 yaşını doldurmamış olan bir diğer şüpheli R.A., yaşının küçük olması nedeniyle adli kontrolle serbest bırakıldı. Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yapılan soruşturma kapsamında amca Salim Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar da daha önce tutuklanmıştı. Şu ana kadar toplamda 10 kişi cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.