O ilimizden ekmeğe zam değil, bedava haberi! Belediye duyurdu: 500’den fazla yerde

O ilimizden ekmeğe zam değil, bedava haberi! Belediye duyurdu: 500’den fazla yerde
Belediye duyurdu! Birçok ilde ekmeğe peş peşe zam gelirken o ilimizde bedava müjdesi verildi. Oraya gidenler bedava ekmek alabilecek...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtımına başladı. Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın ise en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ tesislerinde üretilen ekmekler, her gün 5000 ihtiyaç sahibine ücretsiz olarak ulaştırılıyor. 

BESAŞ ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITIMI 

BESAŞ ekmeğe zam! - Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa  haberleri Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından başlatılan proje, dar gelirli vatandaşların günlük ekmek ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. BESAŞ, Bursa'nın büyük ekmek fabrikası olarak, kent genelindeki 500'den fazla satış noktasında ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu projeyle, her gün 5000 vatandaşa ücretsiz ekmek temin ediliyor. 

BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in talimatları doğrultusunda ülkenin mevcut ekonomik koşullarını göz önüne alarak projeyi başlattıklarını belirtti. Demirtaş, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na teslim edilen kuponların, ihtiyaç sahiplerine bayiler aracılığıyla dağıtıldığını ve vatandaşların bu kuponlar karşılığında ekmeklerini alabileceğini söyledi. Ayrıca, yıl sonuna kadar projeden faydalanacak 5000 ihtiyaç sahibi vatandaşın günlük ekmek ihtiyacının karşılanacağı bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.