Özgür Özel: “Ne AK Parti ne de CHP kazanır, millet kaybeder”

Özgür Özel: “Ne AK Parti ne de CHP kazanır, millet kaybeder”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bornova’daki temel atma töreninde, kavganın hiçbir partiye kazandırmayacağını, tüm milletin kaybedeceğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Her iki kişiden birinin oyunu aldığı Bornova ilçesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Özel, konuşmasında çeşitli konulara değindi.

"TÜRKİYE'Yİ BAĞRIMIZA BASIYORUZ"

Özel, Sarnıç köyünde katıldığı cami temel atma törenine de vurgu yaparak, caminin Mescidi Aksa model alınarak yapıldığını ve bu şekilde Filistin’e dayanışma duygularını ilettiklerini belirterek, "Seçimlerden önce sıkışınca 'Efendim bunlar gelirse bayrağı indirecekler, ezanı dindirecekler, vatanı böldürecekler' diyen iftiracılara inat, camiyi de açıyoruz ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz. Biz bu ülkedeki herkesi ve inancına, doğduğu yere, etnik kökenine bakmadan ayırmadan Bornova’yı, İzmir’i, Türkiye’yi bağrımıza basıyoruz. CHP budur" dedi.

"BU İKTİDARIN ARTIK SÜRESİ DOLMUŞTUR"

Hükümetin enflasyonu tek haneli rakamlara indirme vaadini eleştiren Özgür Özel, bu hedefin gerçekleşmediğini ve vatandaşların zammı TÜİK'in belirlediği oranlara göre aldığını, bunun da emekliyi, asgari ücretliyi ve çalışanları üzdüğünü söyledi. Ekonomiyi kötü yönetmekle suçladığı iktidarın artık süresinin dolduğunu belirten Özel, “Bu ülkenin geleceğine yönelik doğru işler yapmamaktadır. Bu iktidarın artık süresi dolmuştur. Ülkeye verebilecek hiçbir şey yoktur. Bu işin çaresi CHP iktidarıdır” şeklinde konuştu.

"BU İNSANLAR GELECEĞE UMUTLA BAKMAK İSTİYOR"

Özel, iktidarın kutuplaşma stratejisi ve kavga çağrılarına tepki göstererek, “Kavgadan ne AK Parti kazanır, ne de CHP kazanır ama bütün millet kaybeder,” ifadelerini kullandı. Bu tür gerginliklerin artık ülkenin gündeminde olmaması gerektiğini vurgulayan Özel, “Bu ülke artık kavga, gerginlik, sürtüşme istemiyor. Bu insanlar kardeşlik, barış, kol kola girmek ve geleceğe umutla bakmak istiyor” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından Özgür Özel ve beraberindekiler, sosyal market, kent lokantası ve parkların açılışını gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.