Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sitesinde yer alan açıklamaya göre, Galatasaray'ı ağırladığı maçta merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle Adana Demirspor'a 157 bin 500 lira para cezası verildi.  Ayrıca taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 168 bin lira, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nediyle 90 bin lira olmak üzere toplam 258 bin lira para cezası uygulandı.

Galatasaray ve Gaziantep FK yarın kozlarını paylaşacak! İşte detaylar… Galatasaray ve Gaziantep FK yarın kozlarını paylaşacak! İşte detaylar…

Aynı karşılaşmada Adana Demirspor sporcusu Tolga Kalender'in, rakip takım sporcusuna yönelik "ciddi faulü" nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

İkas Eyüpspor'a konuk olan Trabzonspor'a, aynı sezon içinde 2. kez deplasmanda çirkin ve kötü tezahürat gerçekleştirilmesinden dolayı 120 bin lira para cezası verildi.

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise İkas Eyüpspor'u konuk ettikleri maçın sonrasında düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle 300 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: AA