'Ru'nun ikinci sezon hazırlıkları başladı

'Ru'nun ikinci sezon hazırlıkları başladı
Taylan Yapıcı, sosyal medya hesabından GAİN'de izleyicilerle buluşan 'Ru' dizisinin ikinci sezon hazırlıklarına başladığını duyurdu. Dizi, 38 yaşındaki Reyan ve 18 yaşındaki Uzer arasındaki Ege’de bir sahil kasabasında her şeye rağmen yaşanan sıra dışı bir aşkı konu alıyor.

Başrolünde Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı 'Ru' dizisinin yaratıcısı Taylan Yapıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Ru S02" yazılı bir klasörü gösterdi. Yapıcı, paylaşımına Uzerli ve Akgül'ü de etiketledi. 

MedYapım imzalı, GAİN'de yayınlanan 'Ru'nun senaryosunu Taylan Yapıcı ile Yeşim Çıtak kaleme aldı. Dizide Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün yanı sıra Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi oyuncular da yer alıyor.

38 yaşındaki Reyan ve 18 yaşındaki Uzer arasındaki Ege’de bir sahil kasabasında her şeye rağmen yaşanan sıra dışı bir aşkı konu alan dizinin ilk sezonu 8 bölüm sürdü.

Ghhhf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.