CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki üye katılım töreninde konuşarak, partililere "Cumhurbaşkanı adayımızı belirleyene kadar benim adayım sizlersiniz" dedi ve halkın sorunlarına çözüm bulacaklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde düzenlenen üye katılım töreninde partililere hitap etti. Özel, örgütün görüşünü alıp, tüm CHP’lileri memnun edecek bir cumhurbaşkanı adayını belirleyene kadar partililerin aday olarak görülmesi gerektiğini ifade etti. Esenyurt’un Türkiye’nin en kalabalık ilçesi olduğuna vurgu yaparak, partiyi halkla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

"SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Emekçiler, işçiler ve halkın sorunlarını çözmek için 81 ilde çözüm önerilerini anlatacaklarını belirten Özel, halkın yanında olduklarını ve her soruna çözüm yolu bulacaklarını dile getirdi. Halkın desteğiyle CHP’nin iktidara geleceğine inandığını belirtti.

"ADAY TARTIŞMALARINA ÇEKİLMEK İSTEMİYORUZ"

Özel, erken aday tartışmalarının partiyi çatışmaya sürüklemeye yönelik olduğunu ve bunun partinin dostları tarafından yapılmadığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı adayımızı belirlediğimiz güne kadar adayım sizlersiniz" diyerek partililere önemli bir sorumluluk verdi.

HALKIN CUMHURBAŞKANI ADAYI

Konuşmasında, partililerin halkı ikna ederek CHP’nin sorunları çözeceğini anlatması gerektiğini vurgulayan Özel, bu görevi halka verdiğini ve onların partinin cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyledi.

Konuşmasının ardından Özel, yeni üyelere rozet takarak programı sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.