Saadet'te adaylığını açıklayan Selman Esmerer: 'Milli Görüş' çağrısı yapıyoruz

Saadet'te adaylığını açıklayan Selman Esmerer: 'Milli Görüş' çağrısı yapıyoruz
30 Haziran'da olağanüstü kongreye gidecek olan Saadet Partisi'nde genel başkanlığa adaylığını duyuran Yeni Bir Dünya ve İşadamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer, ''Saadet Partisi, ilkesiz, disiplinsiz ve karanlık bir dehlize sürüklenmektedir. Teşkilatımız her geçen gün erimektedir'' diyerek ''milli görüş çağrısı'' yaptıklarını ve kongre sonrası teşkilatı toparlayacaklarını ilan etti.

30 Haziran'da olağanüstü kongreye gidecek olan ve mevcut genel başkan Temel Karamollaoğlu'nun aday olmayacağı Saadet Partisi'nde ilk genel başkan adayı belli oldu.

Yeni Bir Dünya ve İşadamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı ve Saadet Partisi GİK üyesi Selman Esmerer, ''Milli Görüş çağrısı'' yaparak olağanüstü kongrede genel başkanlığa aday olacağını açıkladı.

''TEŞKİLATIMIZ HER GEÇEN GÜN ERİMEKTEDİR''

Genel Başkan adayı Selman Esmerer, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Saadet Partisi, ilkesiz, disiplinsiz ve karanlık bir dehlize sürüklenmektedir. Teşkilatımız her geçen gün erimektedir. Partimiz yanlış ittifak projeleri, altılı masa, AB ve batılı mutabakat metinleriyle tam olarak diğer partiler eksenine kaymıştır.

''İLKE VE ESASLARIMIZA BETON DÖKÜLMÜŞTÜR''

Saadet Partimiz, tıpkı HAS Parti olarak ayrılan ve tıpkı AK Parti olarak yaşanılan ayrışmalar gibi ilke ve esaslarımıza beton dökülen bir süreç yaşamaktadır.

''PARTİMİZE KAVUŞMA KONGRESİ OLACAKTIR''

30 Haziran'daki kongremiz tüm farklılıklarıyla bir ve beraber olduğu sosyolojik tabanıyla barıştığı partimize kavuşma kongresi olacaktır. 'Milli görüş ittifakı' en acil vazgeçilmezimizdir. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurmak için, Saadet Partimizin istikameti ve iktidarı için YİK ve GİK üyelerimiz ve MİLKO kuruluşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda 30 Haziran Kongresi'nde aday olduğumu ilan ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.