A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı 4-2 mağlup ederek üçüncü galibiyetini aldı

A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı 4-2 mağlup ederek üçüncü galibiyetini aldı
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 yenerek gruptaki puanını 10’a yükseltti.

A Milli Takım, İzlanda deplasmanında oynadığı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında etkileyici bir performans sergileyerek galibiyetle ayrıldı. Maçın başlama düdüğünün ardından, ilk yarıda her iki takımda goller bulamadı.

İKİNCİ YARIDA GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Maçın 3. dakikasında İzlanda'dan Oskarsson, takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak, bu golün ardından Türk milli takımı oyuna ağırlığını koymaya başladı.

TÜRKİYE PENALTI KAÇIRDI

51. dakikada Arda Güler’in vuruşunun ardından İzlanda savunmasında elle oynama tespit edildi ve Hakan Çalhanoğlu penaltı atışını kullandı. Fakat vuruş öncesinde Hakan'ın topa iki ayağıyla temas ettiği gerekçesiyle gol iptal edildi. 62. dakikada İrfan Can Kahveci, ceza yayı önünden yaptığı vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

67. dakikada Hakan Çalhanoğlu, bir kez daha penaltı atışı kullandı ve bu sefer topu filelere gönderdi. Türkiye öne geçti: 1-2. 83. dakikada Gudjohnsen’in kafa golüyle İzlanda durumu 2-2’ye getirdi.

SON DAKİKA GOLLERİ

88. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun presi sonucu boşta kalan topu Arda Güler, kaleye göndererek 2-3 yaptı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN VURUŞU

90+5. dakikada Kerem Aktürkoğlu, ceza yayı solunda topu kontrol edip uzak direğe yaptığı vuruşla skoru 2-4 yaptı ve maçın sonucunu belirledi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.