A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: Atakan Karazor da davet edildi!

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı: Atakan Karazor da davet edildi!
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Bu önemli maçlar öncesi, Stuttgart'ta forma giyen Atakan Karazor, ilk kez A Milli Takım kadrosuna dahil edildi.

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim Cuma günü Samsun'da Karadağ ile sahaya çıkacak. Ardından 14 Ekim Pazartesi günü İzlanda ile karşılaşacak olan milliler, bu kritik maçlar için hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, her iki müsabaka için aday kadroyu belirledi ve bu kadroda ilk kez Atakan Karazor'un ismi yer aldı.

gzcvgudxgaagije.jpeg

Aday kadroya davet edilen oyuncular, 7 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. Ay-yıldızlılar, ilk idmanını aynı gün saat 18.30'da gerçekleştirecek ve Karadağ maçının hazırlıklarına hafta boyunca burada devam edecek.


Karadağ ve İzlanda maçları için belirlenen 28 kişilik aday kadro şu şekilde:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvetler: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yunus Akgün (Galatasaray)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.