Adana Demirspor taraftarları, kulüp yönetimini protesto etti

Adana Demirspor taraftarları, kulüp yönetimini protesto etti
Adana Demirspor taraftarları, kulüp başkanı Murat Sancak ve yönetimini protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenleyerek, kulüp içerisindeki olumsuzluklara dikkat çekti ve çözüm arayışında olduklarını ifade etti.

Adana Demirspor taraftarları, kulüp başkanı Murat Sancak ve yönetimini protesto etmek amacıyla Seyhan ilçesindeki Reşatbey Mahallesi'nde bir yürüyüş düzenledi. Mavi-lacivertli taraftarlar, kulüp tesislerine kadar yürüyerek, meşaleler yakıp Sancak ve yönetim aleyhine tezahüratlar yaptı.

"HER ZAMAN HAKKINI VERMELİDİR"

Tesisin önünde grup adına konuşan Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, Adana Demirspor'un son zamanlarda çeşitli olumsuzluklarla karşı karşıya olduğunu belirtti. Zeybek, çözüm arayışında olduklarını vurgulayarak, "Bizler Adana Demirspor’un sosyal medya üzerinden değil, liyakatle seçilmiş profesyonel yöneticiler tarafından yönetilmesini bekliyoruz. Başkanlık kutsal bir görevdir, bu görevde bulunanlar her zaman hakkını vermelidir" dedi.

ÇALIŞANLARIN MAAŞ SORUNU

Zeybek, kulüp içerisindeki çalışanların maaşlarını aylarca alamadığı bir ortamda çözüm süreci göremediklerini ifade etti. Taraftarların uzun süre vefa gösterdiğini ancak artık olayların kişiselleştirilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

"YA HALLET YA DEVRET SAYIN SANCAK"

Zeybek, "Bu bir haykırıştır. Bu haykırış daha fazla devam ederse camia olarak daha fazla sakin kalamayacağız. Sayın başkana çağrımızı yeniliyoruz: Ya hallet ya devret, sayın Sancak" şeklinde sözlerini tamamladı. Açıklamanın ardından grup dağıldı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.