Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, kavga eden 2 oyuncuya ceza verdi

Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, kavga eden 2 oyuncuya ceza verdi
Anadolu Efesli Elijah Bryant ve Fenerbahçe Beko'dan Tarık Biberovic, Basketbol Avrupa Ligi'nde fiziksel saldırı girişimi nedeniyle birer maç cezası aldı.

Basketbolda Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan THY Avrupa Ligi'nin 2. hafta maçında meydana gelen fiziksel saldırı girişimleri nedeniyle cezalar açıkladı. Kurul, Anadolu Efes oyuncusu Elijah Bryant ile Fenerbahçe Beko oyuncusu Tarık Biberovic’i birer maç men cezasına çarptırdı.

Elijah Bryant ve Tarık Biberovic Arasında Kavga Çıktı: Sosyal Medyaya Düşen Görüntüler Büyük Tepki Topladı!

BRYANT’A 10 BİN EURO, BİBEROVİC’E İSE 5 BİN EURO CEZA

Açıklamada, Bryant’a 10 bin euro, Biberovic’e ise 5 bin euro para cezası verildiği belirtildi. Disiplin kurulu, sadece oyunculara değil, aynı zamanda kulüp yönetimine de ceza uyguladı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, hakemlere yönelik davranışından dolayı 4 bin euro para cezasına çarptırıldı.

Anadolu Efes - F.Bahçe Beko maçında kavga! Birbirine girdiler - Haber 7 Basketbol

SPORTMENLİĞİN KORUNMASI

Bu cezalar, Avrupa Ligi’nin disiplin standartlarının uygulanması ve sportmenliğin korunması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Disiplin kurulu, gelecek maçlarda oyuncuların ve yönetimlerin bu tür davranışlardan kaçınmalarını bekliyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.