Barcelona kapısından dönen yıldız Fenerbahçe yolunda

Barcelona kapısından dönen yıldız Fenerbahçe yolunda
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha takviyesi için önemli bir adım atıyor. Barcelona'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Guido Rodriguez, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Eğer transfer tamamlanırsa, Fenerbahçe bu oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Sarı-Lacivertliler, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verirken, orta saha bölgesine önemli bir isim eklemeyi hedefliyor. Bu kapsamda gündeme gelen son isim Guido Rodriguez oldu.

2023-24 sezonunda Real Betis forması giyen Guido Rodriguez, sezonun bitimiyle birlikte Barcelona'nın ilgisini çekmişti. İspanyol basınında çıkan haberlerde, Barcelona'nın Arjantinli orta saha oyuncusuyla büyük ölçüde anlaştığı belirtilmişti.

G T0Cjld X0 A A T Nll

Ancak transferin resmiyet kazanması için LaLiga'nın harcama limitleri açıklamasının beklendiği ifade edilmişti. Zaman ilerledikçe, Guido Rodriguez'in Barcelona'ya transferi gerçekleşmedi ve oyuncu boşta kaldı.

G Tf A Z S Q X0 A A4P F J

Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe bu fırsatı değerlendirerek Rodriguez için harekete geçti. 30 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusuna resmi teklif yapıldığı belirtildi. Anlaşma sağlanırsa, Fenerbahçe Guido Rodriguez'i bonservissiz olarak kadrosuna katacak.

G Tz831M Xg A A J E U H

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.