Beşiktaş, Gökhan İnler ile yollarını ayırdı!

Beşiktaş, Gökhan İnler ile yollarını ayırdı!
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gökhan İnler'le yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, "Takımımızın formasıyla şampiyonluk kazanan, saha içinde ve dışında genç oyunculara verdiği destekle örnek olan Gökhan İnler’e İtalya’nın Udinese kulübünde yapacağı sportif direktörlük görevinde başarılar diliyoruz." denildi.

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler ile yollarını ayırdığını duyurdu. Gökhan İnler, İtalya Serie A takımlarından Udinese'de sportif direktör olarak görev yapacak.

Gökhan İnler, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı takıma geri dönmüştü.

Kulüp, deneyimli futbolcunun ayrılığına ilişkin resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayımlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.

'GÖKHAN İNLER'LE VEDALAŞIYORUZ'

.Yapılan açıklamada, "Kulübümüzde görev aldığı iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna yakışır mücadelesiyle fark oluşturan, armamızı her ortamda layıkıyla temsil eden futbolcumuz Gökhan İnler'le vedalaşıyoruz. Takımımızın formasıyla şampiyonluk kazanan, saha içinde ve dışında genç oyunculara verdiği destekle örnek olan Gökhan İnler'e İtalya'nın Udinese kulübünde yapacağı sportif direktörlük görevinde başarılar diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.