Beşiktaş kulübü'nden olaylı Bahçelievler Belediyespor maçına sert yanıt

Beşiktaş kulübü'nden olaylı Bahçelievler Belediyespor maçına sert yanıt
Beşiktaş Kulübü, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki Bahçelievler Belediyespor maçı sırasında yaşanan saldırgan davranışlar için sert bir açıklama yaptı. Kulüp, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın spor ahlakına aykırı tavırlarını kınadı.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı ile Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı arasında oynanan karşılaşmanın ikinci setinde, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve korumalarının saldırgan tavırları dikkat çekti.

BAŞKANIN KABA DAVRANIŞLARI

Açıklamada, Bahadır'ın protokol tribününde kibirli bir tavırla siyah-beyazlı yöneticilere "kaba davranış" gösterdiği ifade edildi. Salona girdikten sonra, neden kapıda karşılanmadığını sorgulayan Bahadır’ın, yöneticilere tehditkâr ve tahrik edici tavırlarla yaklaşarak ortamı gerginleştirdiği belirtildi.

MAÇIN DURAKLATILMASINA SEBEP OLDULAR

Bahçelievler Belediyespor'un tutumunun maçın durmasına sebebiyet verdiği kaydedildi. Açıklamada, “Kadın ve çocukların izleyici olarak bulunduğu bir ortamda bu hoyrat davranışlarıyla spor etik ve ahlakından uzaklaşmışlardır” denildi.

FEDERASYONA ŞİKAYET EDİLECEK

Beşiktaş Kulübü, yaşanan saldırıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu'na gerekli şikayeti yapacaklarını kamuoyuna duyurdu. Açıklamanın sonunda, spor sahalarında küfür, zorbalık ve hakaretin yeri olmadığı vurgulandı.

Kaynak:Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.