Ezeli rakipler transferde karşı karşıya! Galatasaray, Osayi Samuel'i gözüne kestirdi

Ezeli rakipler transferde karşı karşıya! Galatasaray, Osayi Samuel'i gözüne kestirdi
Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile mücadele eden Galatasaray, sahada olduğu kadar transferde de rekabet ediyor. Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Osayi-Samuel'e sarı-kırmızılıların ilgisi büyüyor.

Geçtiğimiz sezon Michy Batshuayi’yi ezeli rakibi Fenerbahçe’den transfer eden Galatasaray, benzer bir hamleyle Fenerbahçe'nin yıldız ismi Bright Osayi-Samuel’i kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, sezon sonunda bitecek olan Osayi-Samuel’in sözleşmesini uzatmak istese de henüz uzlaşmaya varılamadı.

1710190.jpg

SÖZLEŞME PAZARLIKLARI TIKANDI

Fenerbahçe, Osayi-Samuel ile sözleşme uzatma görüşmelerini sürdürüyor, ancak Nijeryalı yıldızın yıllık 2,5 milyon euro talep etmesi işleri zorlaştırdı. Kulüp, oyuncuyu bedelsiz göndermek istemezken, Galatasaray bu gelişmeleri yakından takip ediyor ve devreye girme planı yapıyor.

GALATASARAY TAKİPTE

1,75 boyundaki savunmacı, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 resmi maçta görev aldı ve 371 dakikada 1 asistle katkı sağladı. Galatasaray yönetimi, bu süreçte oyuncunun transferi için her an harekete geçebilir.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.