Fenerbahçe Beko ve İsrailli Maccabi Playtika maçı, güvenlik nedeniyle Litvanya'da oynanacak

Fenerbahçe Beko ve İsrailli Maccabi Playtika maçı, güvenlik nedeniyle Litvanya'da oynanacak
Fenerbahçe Beko, 29 Ekim Salı günü oynanması planlanan EuroLeague 6. hafta maçının İsrailli Maccabi Playtika ile Türkiye'de gerçekleşmeyeceğini ve karşılaşmanın Litvanya'da düzenleneceğini duyurdu.

Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Salı günü oynanması planlanan EuroLeague 6. hafta maçının İsrailli Maccabi Playtika müsabakanın güvenlik tedbirleri nedeniyle farklı bir lokasyona alındığını açıkladı. Yapılan resmi açıklamada, “Takımımız ile Maccabi Playtika arasındaki EuroLeague maçı, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla başka bir ülkede oynanacaktır” denildi.

LİTVANYA'DA ZALGİRİO ARENA'DA OYNANACAK

Karşılaşma, yerel saat ile 20.30'da Litvanya'nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'da gerçekleştirilecek. Maç, taraftarlara açık olacak ve yerel otoriteler tarafından onaylanan güvenlik önlemleriyle gerçekleştirilecek.

BİLET SATIŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Fenerbahçe Beko, müsabakanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanamayacak olması nedeniyle, bilet satışları ve kombine sahiplerine yaşatılan mağduriyetin giderilmesi konusunda resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.