Fenerbahçe'de Rihanna sürprizi: Dev anlaşma geliyor

Fenerbahçe'de Rihanna sürprizi: Dev anlaşma geliyor
Fenerbahçe, dünya starı Rihanna ile dev bir iş birliğine hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı ve eşi ASAP Rocky, Fenerbahçe maçlarına katılarak sosyal medyada Sarı-Lacivertliler’in tanıtımını yapacak. Kulüp, bu anlaşmadan 50 milyon dolar gelir bekliyor.

Ara transfer döneminde heyecan artarken, asbaşkan Acun Ilıcalı önderliğinde Fenerbahçe yönetimi, futbol dışı alanda büyük bir adım atıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve eşi ASAP Rocky ile önemli bir tanıtım anlaşmasına imza atmaya hazırlanılıyor. Anlaşma kapsamında çift, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe'nin maçlarını izleyip sosyal medyada formalı fotoğraflarını paylaşacak.

1436387.jpg

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK ETKİ

Rihanna’nın 151 milyon Instagram, 108 milyon X takipçisi, ASAP Rocky’nin ise 20 milyon Instagram takipçisi bulunuyor. Bu dev sosyal medya gücü ile Fenerbahçe'nin tüm dünyada büyük yankı uyandırması bekleniyor.

50 MİLYON DOLAR BEKLENTİSİ

Fenerbahçe yönetimi, bu küresel iş birliğinden tam 50 milyon dolar gelir elde etmeyi hedefliyor. Anlaşmanın detayları henüz açıklanmasa da Rihanna ve ASAP Rocky’ye yapılacak ödemenin miktarı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.