Galatasaray transferde hız kesmiyor! Osimhen'in ardından Talisca bombası

Galatasaray transferde hız kesmiyor! Osimhen'in ardından Talisca bombası
Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'i kiralayarak transferde adından söz ettirmişti. Sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde Anderson Talisca'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu olan Galatasaray, 9. haftada Antalyaspor deplasmanına çıkmaya hazırlanırken, ligdeki formuyla dikkat çekiyor. İlk 8 haftada topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı ekip, üst üste üçüncü, toplamda ise 25. şampiyonluğunu kazanmayı hedefliyor.

VICTOR OSIMHEN TRANSFERİ DÜNYAYI SALLADI

Yaz transfer döneminde hareketli günler geçiren Cimbom, en dikkat çekici hamlesini Napoli’nin yıldızı Victor Osimhen’i kiralayarak yaptı. 25 yaşındaki Nijeryalı golcü, sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek ve yıllık 6 milyon Euro ücret alacak. Bu transferle dünya genelinde büyük yankı uyandıran Galatasaray, Ocak ayında da yeni bir bomba patlatmayı hedefliyor.

TALISCA İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Sarı-kırmızılılar, Al Nassr'ın yabancı kontenjanını boşaltmak için elden çıkarmayı planladığı Anderson Talisca’ya gözünü dikti. 30 yaşındaki Brezilyalı 10 numara için ilk temaslar olumlu sonuçlandı. Galatasaray, devre arası transfer döneminde Arabistan ekibiyle masaya oturmayı planlıyor. Bir dönem Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Talisca, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor.

TALISCA’NIN GÜNCEL PERFORMANSI

Bu sezon Al Nassr formasıyla 10 maça çıkan Brezilyalı yıldız, 3 golle oynadı. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Talisca’nın güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak:TGRT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.