Galatasaray ve Gaziantep FK yarın kozlarını paylaşacak! İşte detaylar…

Galatasaray ve Gaziantep FK yarın kozlarını paylaşacak! İşte detaylar…
Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme karşılaşmasında Galatasaray, Gaziantep FK ile evinde karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde Gaziantep karşısında hata yapmak istemiyor.

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme mücadelesinde Galatasaray, yarın saat 20.00'de RAMS Park'ta Gaziantep FK ile karşılaşacak.  Galatasaray ve Gaziantep FK, Süper Lig’de şimdiye kadar 10 kez karşı karşıya geldi.

Bu maçlardan Galatasaray, 1'i hükmen olmak üzere 8 galibiyet çıkardı. Gaziantep FK ise sadece 1 kez gülen taraf oldu. 1 karşılaşma ise berabere bitti. Bu mücadelelerde Galatasaray, 23 kez rakip fileleri havalandırırken, Gaziantep FK 10 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon iki ekibin oynadığı maçlar 3-0 ve 2-1 Galatasaray lehine sonuçlandı.

OKAN BURUK VE SELÇUK İNAN YENİDEN KARŞI KARŞIYA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Gaziantep FK’nın başındaki Selçuk İnan, ikinci kez teknik direktör olarak rakip olacak. İkilinin daha önceki karşılaşmasında, Buruk’un Galatasaray’ı, İnan’ın Kasımpaşa’sını 1-0 mağlup etmişti. Bu kez iki eski dost farklı takımlarda sahaya çıkacak.

SAKATLIK VE TRANSFER PÜRÜZLERİ

Galatasaray'da Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi ile Fas Milli Takımı'nda sakatlık yaşayan Hakim Ziyech, bu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, erteleme tarihinden sonra transfer edilen Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai de bu maçta sahada olamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.