Galatasaray'da Ismail Jakobs şoku! Ameliyat iddiaları gündemde

Galatasaray'da Ismail Jakobs şoku! Ameliyat iddiaları gündemde
Galatasaray’ın başarılı transferi Ismail Jakobs, sakatlık haberleriyle gündeme geldi. Oyuncunun dizindeki problem nedeniyle ameliyat olacağı iddia edildi. Senegal Futbol Federasyonu da Jakobs'un sağlık durumu hakkında resmi bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın Monaco'dan büyük umutlarla transfer ettiği Ismail Jakobs, kısa sürede takımda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Süper Lig'de dün akşam oynanan Alanyaspor karşılaşmasında da ilk 11'de yer alan Jakobs, maçı tamamlamıştı. Ancak,Joueurs SN’in haberine göre Jakobs’un dizinde, ameliyat gerektiren bir problem olduğu ve hafta içinde bu operasyonu geçireceği ifade edildi.

Haberde, başarılı sol bekin bu sakatlığının oynama performansını etkilemediği ancak tedavi edilmesi gerektiği belirtildi. Ameliyat sonrası Jakobs’un sahalardan birkaç hafta uzak kalacağı ve rehabilitasyon sürecine başlayacağı aktarıldı. Sezon başından bu yana 6 maça çıkan ve 523 dakika forma giyen Jakobs, 1 asist yaparak takıma katkı sağlamıştı.

gzrpnz8xiaagnsj.jpeg

SENEGAL FUTBOL FEDERASYONU'NDAN AÇIKLAMA

Senegal Futbol Federasyonu, Jakobs'un sakatlığıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Federasyon, Galatasaray kulüp doktorundan aldıkları bilgiler doğrultusunda, oyuncunun sakatlık durumunu değerlendirdiklerini ve yapılan MR taramalarının bu durumu doğruladığını bildirdi.

Senegal Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, “Bu bilginin ardından federasyon, oyuncunun sağlığından duyduğu endişe nedeniyle oyuncunun kadrodan çıkarıldığını duyurdu. Ancak, İsmail Jakobs'un kulübü Galatasaray tarafından pazar günü lig maçına çıkarıldığını ve maçın tamamında oynadığını takip etti." denildi.

gzoruhhwsaaxnjh.jpeg

JAKOBS MİLLİ TAKIM KADROSUNA GERİ DÖNDÜ

Federasyon, açıklamanın devamında Jakobs’un milli takıma çağrılması gerektiğini ifade ettiği açıklamasında, “Bu durum karşısında Senegal Futbol Federasyonu, milli takıma çağrılma onurunu yaşayabilmesi için derhal oyuncunun milli takıma gönderilmesini talep etti. Böylece Jakobs, İstanbul'dan ayrıldı ve pazartesi sabahı milli takıma geri döndü." ifadelerini kullandı.

Açıklamada ayrıca, “Abdou Aziz Ndiaye, İsmail Jakobs'un varlığına rağmen kadroda kalmaya devam edecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.